Izrada web stranica

Uz moderan izgled nove web stranice povećajte promet i doseg svojeg poslovanja!
Kako do novih klijenata?

Investirajte u novu web stranicu

1.

Upoznajmo se

Javite nam svoje želje putem obrasca.

2.

Razmjena informacija

Što želite postići? Podijelite svoje ideje i želje s nama.

3.

Priprema strategije

Analiziramo postojeće stanje i izrađujemo strategije.

4.

Uživajte u rezultatima

Vrijeme je za rezultate. Osjetite snagu marketinga!

AZUT usluge web stranice
Online prisutnost

Izrada web stranica

Planiramo, dizajniramo i razvijamo moderne web stranice, početne stranice, e-trgovine i aplikacije. Prioritet nam je izvrsno korisničko iskustvo, mobilnost i postizanje prodajnih ciljeva.

Vrijeme je za novu web stranicu?

Naš primarni cilj je pružiti atraktivan dizajn, preciznu tehničku izvedbu i dobro strukturiranu web stranicu. Organizirani tim blisko surađuje s Vama kako bi ponudio idejna rješenja koja zadovoljavaju Vaše želje i potrebe. Nudimo niz usluga, od jednostavnih web stranica po pristupačnim cijenama do složenih ERP sustava prilagođenih Vašim zahtjevima ili sigurnih CMS rješenja na pouzdanim poslužiteljima. S našim uslugama bit ćete na vrhu Google rezultata pretraživanja.

Po mjeri

Kao marketinška agencija, vjerujemo u personalizirani pristup. Odvajamo vrijeme kako bismo razumjeli Vaše želje i potrebe, što nam omogućuje da izradimo web stranicu koja je prilagođena isključivo Vama. Ponosni smo na web stranice koje smo razvili u suradnji s našim klijentima.

Naše web stranice nisu samo atraktivne, već su tehnički sofisticirane i jednostavne za korištenje. U fokusu stavljamo grafički izgled i vrhunsko korisničko iskustvo.

SEO

SEO optimizacija ili Search Engine Optimization (eng.) uključuje različite metode i tehnike primijenjene na i izvan vaše web stranice kako bi se postiglo više rangiranje u tražilicama na platformama kao što su Google, Bing i Yahoo. Naš tim stručnjaka za SEO ističe se u afirmaciji ključnih pojmova, stvaranju dobro strukturirane web stranice i implementaciji prilagođenog sadržaja i strategija izgradnje veza.

Optimizacija

Brzina učitavanja stranice još je jedan važan čimbenik u pozicioniranju na tražilici. Svaku stranicu izrađujemo pomoću metoda koje optimiziraju performanse, što rezultira uštedom u bandwidthu i vremena obrade na poslužitelju. To doprinosi boljem pozicioniranju i, u konačnici, većoj vidljivosti Vaše web stranice.

Programiranje

Programiranje naše web stranice prilagođeno je specifičnim zahtjevima i preferencijama svakog klijenta. Naš programerski tim koristi najnovije tehnologije kao što su Microsoft.net, php/mySQL, javascript, jQuery. Uz stručno vodstvo, naša softverska rješenja usklađujemo s vašim potrebama i mogućnostima, od mobilnih aplikacija do sveobuhvatnih poslovnih sustava.

Tehnička podrška

Bez obzira trebate li složena softverska rješenja ili jednostavnu statičnu stranicu, prilagođavamo se Vašim potrebama i pružamo stručnu pomoć na svakom koraku. Naš tim za tehničku podršku sastoji se od profesionalaca koji su radili na razvoju Vaše web stranice ili sustava i mogu pomoći u svakoj situaciji. Također pružamo obuku kako bismo Vas osposobili za samostalno djelovanje.

Nemate dovoljno iskustva u izradi web stranice?

Ako Vam nedostaje iskustva u izradi web stranica, nema razloga za brigu. Naš tim posjeduje sve potrebne vještine i stručnost da Vas vodi kroz cijeli proces izgradnje web stranice.

  • Web dizajn
  • Korisničko Iskustvo
  • PhP & Mysql
  • Wordpress & CMS
  • SEO optimizacija
  • Stvaranje sadržaja
Stručnjaci za uspjeh

U dobrim ste rukama!

U Azut digital d.o.o. nudimo sveobuhvatne marketinške usluge koje su usmjerene na optimizaciju i učinkovitost reklamnih kampanja za svakog našeg klijenta putem različitih medijskih kanala.