Vidljivi rezultati

Poboljšano oglašavanje

Specijalizirani smo za strateško planiranje i sustavno upravljanje kako bismo dizajnirali i proveli učinkovite kampanje koje pružaju najbolje korisničko iskustvo. Naš dosljedan i iznimno kreativan pristup osigurava uspješne rezultate.
AZUT usluge oglašavanje
AZUT usluge web stranice
Online prisutnost

Izrada web stranica

Planiramo, dizajniramo i razvijamo moderne web stranice, početne stranice, e-trgovine i aplikacije. Prioritet nam je izvrsno korisničko iskustvo, mobilnost i postizanje prodajnih ciljeva.

Vaš vizualni identitet

Grafički dizajn i tisak

Od ideje do dizajna i integrirane grafičke slike (CGP), za Vas izrađujemo publikacije, promotivne materijale i druge komunikacijske elemente s pažnjom posvećenom detaljima. Naš tim profesionalnih grafičkih dizajnera osigurava najvišu kvalitetu za svaki projekt.

AZUT usluge dizajn
AZUT usluge media
U centru pažnje

Produkcija foto i video sadržaja

Kreativni smo stručnjaci i uživamo u stvaranju emocionalnih iskustava korištenjem zvuka i slike. Planiranom strategijom i potporom raznih marketinških tehnika poboljšavamo karakter Vaših fotografija i videa.
Komunicirajte s klijentima

Upravljanje društvenim mrežama

Shvaćamo važnost izgradnje istinskih odnosa u digitalnom dobu, kao i društvenih medija koji služe kao primarni komunikacijski kanal između Vas i Vaših klijenata. Zato smo usmjereni na isporuku redovitih informacija, vijesti, savjeta i promocija.
AZUT usluge društvene mreže
AZUT usluge call centar
Uvijek dostupni call operaterI

Briga o korisničkoj podršci

Vjerujemo kako je stalna briga za postojeće i buduće klijente ključna za poslovni uspjeh. Pomažemo Vam poboljšati poslovanje i povećati profitabilnost, te je Vaš uspjeh ujedno i naš uspjeh.

Stručnjaci za uspjeh

U dobrim ste rukama!

U Azut digital d.o.o. nudimo sveobuhvatne marketinške usluge koje su usmjerene na optimizaciju i učinkovitost reklamnih kampanja za svakog našeg klijenta putem različitih medijskih kanala.