Oglašavanje

Upoznajte nove klijente s Vašim proizvodima i uslugama putem billboarda ili radijskog oglašavanja!

Kako do novih klijenata?

Postignite rezultate u 4 jednostavna koraka

1.

Upoznajmo se

Javite nam svoje želje putem obrasca.

2.

Razmjena informacija

Što želite postići? Podijelite svoje ideje i želje s nama.

3.

Priprema strategije

Analiziramo postojeće stanje i izrađujemo strategije.

4.

Uživajte u rezultatima

Vrijeme je za rezultate. Osjetite snagu marketinga!

AZUT usluge oglašavanje
VIDLJIVI REZULTATI

Poboljšano oglašavanje

Specijalizirani smo za strateško planiranje i sustavno upravljanje kako bismo dizajnirali i proveli učinkovite kampanje koje pružaju najbolje korisničko iskustvo. Naš dosljedan i iznimno kreativan pristup osigurava uspješne rezultate.

Doprite do ciljane publike

Bez obzira na to koliko su dobro izrađeni Vaši proizvodi ili usluge, njihov potencijal ostaje neiskorišten ako ne dođe do prave publike. Provodimo kampanje kojima učinkovito stižete do ciljanog tržišta i povećava Vašu vidljivost, što u konačnici dovodi do boljih rezultata.

Jumbo oglašavanje

Kad je riječ o prezentaciji, vanjski mediji poput jumbo oglašavanja vrlo su učinkoviti. Vaša poruka može biti dostupna potrošačima 24/7, osiguravajući kontinuiranu izloženost.

Položaj Vašeg plakata bit će strateški određen na temelju individualnog odabira, s dizajnom koji posebno ističe Vašu uslugu i proizvode.

Dimenzije plakata u ponudi:

  • 400 x 300 cm
  • 504 x 238 cm
  • 500 x 240 cm
  • 510 x 240 cm

Radijsko oglašavanje

Oglašavanje služi kao oblik komunikacije s ciljem informiranja potrošača o Vašoj ponudi. Igra ključnu ulogu u širenju svijesti i stvaranju interesa za Vaše proizvode ili usluge.

Radijsko oglašavanje posebno je isplativ medij za reklamiranje jer prati slušatelje tijekom cijelog dana. Nudi širok raspon interaktivnih mogućnosti, uključujući vrijedne razgovore s potencijalnim klijentima, nagradne igre i druge zanimljive aktivnosti.

Stručnjaci za uspjeh

U dobrim ste rukama!

U Azut digital d.o.o. nudimo sveobuhvatne marketinške usluge koje su usmjerene na optimizaciju i učinkovitost reklamnih kampanja za svakog našeg klijenta putem različitih medijskih kanala.